10 saker ni inte visste om mig

1. Hatar när man går med folk och dom går i slow motion. Det gör mig riktigt irriterand ibland. Vilket det kanske inte borde. När jag har klackar så lugnar det ner mig lite. Mitt sätt då är bara att ''klacka vidare'' ^^

2. Älskar att äta varm mat. Avskyr att äta den kall. Är jag hemma då värmer jag oftast maten på full värme.

3. Ogillar att gå till affären själv. Då tjatar jag jämt på någon att hänga med. Men om jag ändå har lovat mina föräldrar att gå. Vad har jag då för val? Bara att lyssna på bossen!

4. Blir ofta nervös. När jag blir nervös och pratar med någon, så kollar jag ofta bort lite efter halva meningen. Men om jag gillar någon kille, då går det inte alls att jämföra. Aa, jag blir helt .. hopplös!
Men så tur är så har jag inte gillatgillat någon kille på jätte länge. Riktigt skönt måste jag säga ^^

5. Älskar att se ögonblinken när någon öppnar en present. Med någon' menar jag då av mina vänner eller familj. Jag känner bara hur varm jag blir inuti. Så jag tycker mer om att ge än och få :)

6. En riktig slappdag för mig är när det mesta är rent, ingen smutsig disk osv. Bara ligga ner framför tv:n. Ha mjukiskläder på och va inbäddad i täcken och massa kuddar. Och såklart lite Ben&Jerry. Och mina föräldrar ska inte ha slutat jobba för om 5-6 timmar ^^
På tv:n ska dom sända typ Gossip Girl eller Kourtney och Kim i new york. Något americansk iallafall. Jag accepterar till och med om det är Dr Phil ^^.
Om det är allt det här? Då är min slappdag perfekt!
7. Vi ungdomar har ju svårt att klara oss utan elektronik. Har jag en telefon? ja då kan jag klara mig utan tv:n och datan. För jag bara ÄLSKAR att snacka i telefon. Ibland är det de ända jag vill göra ' Jag sitter helt fastklistrad mot telefonen. Inget ända ord vill jag missa. Men den tiden jag verkligen känner telefonlusten kan va innan jag somnar. Minns den tiden då Ajsa och jag låg och snacka i typ 3-4 timmar innan vi somna. Haha något jag antagligen nog aldrig glömmer.

8.Går ofta efter min magkänsla. Liksom om min lärare ger mig en bok/papper/häfte osv. Och den andra ska jag ge till den jag sitter jämte. Då brukar jag undersöka min magkänsla om vilken jag ska ta i typ 4-5 sec. Lite wierd jag vet.. ^^ Så har jag dom två delarna i var sin hand. Adelina, höger eller vänster?

9. Jag vet att det här är fel.. Absolut så handlar inte allt om det här. Såklart det mesta är ju hur personen är mot en. Men en liten liten del. Bedömmer jag faktiskt i hemlighet hur fräsht deras badrum är. ^^
Visst jag har väll lärt mig att gå på dass men det är inte det jag föredrar. Om min vän har ett fräsht badrum, om jag ska låna toaletten. Det är bara ett +  Och så blir det ett leende på läpparna när jag kommer ut :)

10. Älskar att duscha! Det gör mig så glad och jag känner mig fräsh. Ibland kan det bli att jag duschar 3 gånger om dagen. På morgonen, efter skolan och på kvällen. Men däremot så gillar jag inte att duscha mitt hår så ofta längre. Efter allt mitt lockande med maskiner så vill jag inte förstöra mitt hår med för mycket tvättning. Får dag drömmar om att en dag vaknar jag och mitt hår inte sitter på huvet längre.
Och folk som säger att det inte är bra att duscha för mycket. Dom orden kastar jag bara bort! Blir jag torr använder jag bara body lotion. Vad har man annars kräm till? Och för det andra så blir jag inte så värst torr. Bara i ansiktet. Fast det förekommer oftast på vintern för mig..

Hopp, nu har ni fått reda lite mer om mig. Slänger in en bild på mig här :) ^^ SEAAAA!HAHAHA så söööt!


Maybe our conversation was the last time


<3

Sjuk

Hej bloggläsare! Idag mår jag bokstavligt skit. Började redan i torsdag natt, då jag började kallsvettas och må riktigt dåligt. Så jag gick självklart inte i skolan igår. Men idag så skulle vi till Lindköping. Och jag har väntat på den här dagen i lite över en månad. En månad till skulle jag inte orka vänta. Så jag bet ihop och följde med ändå. Antar att jag får skylla mig själv. Innan jag åkte så fick jag 38,2. Lite små feg att ta tempen igen.
Dumma jag! jag skulle stannat hemma

RSS 2.0